web analytics
Jun
28
Postat torsdag den 28/06/2007, 21:05

Nu är jag tillbaka igen! Det var skönt att sova över på mammas jobb, sovmorgon är alltid nice även fast det bara var en timme. Passade på att springa på löpbandet i gymmet de har där också, hela 4 km.

Körningen går kalas också så det känns skitbra :D Allt flyter på bra förutom vissa tabbar då och då men det händer väl alla. Teorin går framåt i rask takt med, är redan klar med alla faserna + sluttestet man gör på datorn. Fick 2 fel på det. Hoppas det går lika bra på det riktiga teoriprovet med :) Fast det är inte förrän den 16 Juli så jag får väl nöta ända tills dess så man inte glömmer.
Faran är bara att jag kommer inte kunna köra bil nånting på 2 månader+ tills uppkörningen är som jag tidigast kan få i September (om jag klarar teorin nudå)

En dag kvar sen är det äntligen heeeelg! Sova sova sova

Kommentarer

Anonym den 29 juni, 2007, 00:47

Teorin är svårast IMO.

Uppkörningen + Schysst kontrollant = Kan man typ köra ganska risigt men ändå klara sig. Och tvärtom :/ Köra som en kung fast ändå bli kuggad pga pissed off kontrollant.

Gl :)


Petter den 30 juni, 2007, 13:05

Teorin bör inte vara några som helst problem om du har klarat alla dom där faserna med bra resultat. Jag kommer ihåg att jag inte var någon stjärna där på bilskolan men fick ändå bara två fel på teoriprovet.


Victoria den 1 juli, 2007, 16:28

Anonym: Aaa man får hoppas på det bästa då.. :|

Petter: Oh det låter ju kanon! :D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: