web analytics
Jul
24
Postat tisdag den 24/07/2012, 21:16


Tog mig en till springtur nyss för att det är sånt härligt väder och så ska jag till Stockholm ett par dagar i morgon så blir ju ingen träning då inte.

Det gick jättebra nästan hela rundan tills på slutet då en fluga (eller vad det var?!) flög rakt in i mitt öga!! Gjorde jättejätteont och så fick jag knappt bort den, hade ju inget vatten i närheten eller nånting. Så det var bara att springa hem och försöka få bort den. Blev 3,25km medeltempo 6,28. Hade tänkt springa längre men det gick ju inte nu.

Det känns som den fortfarande är kvar i ögat eller nånting för det gör fortfarande ont men det syns ingenting :(

Ska köpa mig ett par glasögon av någon form som jag kan ha när jag springer/åker inlines i fortsättningen, ska kolla på det i sthlm.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: