web analytics
Jul
28
Postat lördag den 28/07/2012, 23:18

Nu har jag kommit hem från Stockholm. Hade det jättebra! Ska göra ett inlägg om det senare.

Precis när jag skulle ut och springa idag så började det regna. Jag som hade klätt på mig och allt :/ Så jag sprang ändå och det var faktiskt väldigt skönt för det var inte så kallt. Hade på mig mina nya spring-solglasögon som skyddar emot flugor och blev ju väldigt bra nu när det regnade också så fick jag inget vatten i ögonen.

Av någon anledning (regn = mer syre i luften och Bricanyl en stund innan kanske) så gick det jättebra att springa, jag bara flög fram kändes det som och andningen gick bra. Fick dock ingen rekord tid (blev 5km/33min) för att det gick ganska så segt uppför segbacken i slutet.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: