web analytics
Jul
30
Postat måndag den 30/07/2012, 13:36

Fick ju en fluga i ögat när jag sprang i Tisdags. Ögat har inte varit helt bra sen dess även fast jag har kunnat se normalt, det har känts som det är något skräp kvar bara.

Idag så har skräpet flyttats fram så jag ser det men det går inte att ta bort, har försökt skölja och peta lite men det går inte. Så nu ska jag till Vårdcentralen kl 15. Dessutom en okompetent vårdcentral som ligger närmast så det känns ju sisådär men vad gör man.

Huuua jag som hatar att peta i ögonen och att ha saker nära ögat hur ska det gå när en läkare ska va där och peta :| Men jag måste ju få bort det…

Man säger ju att man aldrig ångrar ett träningspass men det gör jag tammetusan nu! Ska aldrig springa utan solglasögon igen.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: