web analytics
Jul
30
Postat måndag den 30/07/2012, 16:45

Nu har jag nyss kommit hem från Vårdcentralen!
Först så fick jag gå in hos en doktor (supertrevlig så inget missnöje här inte) som försökte peta bort den med en bomullspinne när jag satt i någon slags ställning, men det gick inte för att jag bara blinkade hela tiden och ryckte undan. Inte för att jag ville utan det bara blev så automatiskt för det är så obehagligt.

Sen försökte han spola vatten i ögat men det gick inte heller något bra pga samma anledning. Sen provade vi med att jag själv doppade ögat i vatten och blinkade men flugsaken vill inte lossna då heller.

Tillsist så kallade han in en till doktor som föreslog att de bedövar ögat med nå ögondroppar (hur läskigt lät inte det?!) och sen plockar bort den med en bomullspinne när jag låg ner. Så så blev det och det gick nästan hur bra som helst. Sved när de droppade i bedövningen men sen så kände jag ingenting nästan när de pillade i ögat.

Så nu sitter jag här med bedövat öga men ingen flugvinge kvar! :D Bedövningen släpper om ca 2h och får inte klia mig i ögonen tills dess. Det blir en utmaning för en pollenallergiker som mig. Solglasögonen på!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: