web analytics
Jul
18
Postat onsdag den 18/07/2007, 17:29

Bah sov jättelänge idag för att jag var uppe jättelänge igår för att fixa med ett nytt tema till bloggen. Har inte ens börjat städa än som jag har tänkt göra i flera dagar. Började lite lätt att städa garderoben igår, la ut alla kläderna på sängen… men sen råkade jag lägga mig på dom och somna.  -_-

Mamma har börjat ringa jätteofta igen. Varje dag. Ibland mer än 1 gång. Gulligt att hon saknar mig men ibland får jag nog. Det är inte så jätteintressant att prata om vad jag ska äta till middag och höra om hur hon ska åka till Dollarstore och handla dvdfodral till Marcus ^^ Aja det går väl över, jag ska ju ändå åka hem om 1 vecka ändå.

Mmmm..nu ska jag ge mig ut i blåsten för att handla Creme Fraiche så jag kan äta currysås och strips IGEN :}  Det är min nya favoriträtt.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: