web analytics
Jul
21
Postat lördag den 21/07/2007, 1:22

Idag är det den 21 Juli. Typ halva lovet har gått och soldagarna är inte många! Det känns nästan inte ens som sommar. Har nästan inga sommarkänslor, allt är bara tråkigt.

Jag har inte hunnit med:

1. Bada utomhus
2. Spela minigolf i Gustavsvik
3. Äta glass på stan i solen
4. Grilla (bara en gång och det var i början av Juni)
5. Ha på mig mina fina sommarkläder

De riktigt soliga dagarna (då man kan sola) går ju att räkna på en hand. Ja tycker själv att det är irriterande med folk som klagar på vädret men det är ju faktiskt pissväder. I och för sig har vi inte regn regn regn som i söder men mulet grått tråkväder är minst lika deprimerande.

Det är riktigt tråkigt här i Örebro också! Jag är ensam hemma jämt utan aktiviteter och Christopher jobbar ju hela tiden, och när han inte jobbar så har han ändå inte lust att göra nånting annat än att ligga på soffan. (idag var vi visseligen på stan en sväng) Yey.

Det ska faktiskt bli riktigt skönt att åka hem till Noraström nu på onsdag igen. Shit, jag trodde aldrig att jag skulle säga så.

Kommentarer

Marcus den 21 juli, 2007, 12:18

Ingen sommar utan Nora som jag brukar säga :E

Vafan här har man ju hunnit med allt du hade på den där listan. Jag tror du varit lite slö också månne


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: