web analytics
Jul
26
Postat torsdag den 26/07/2007, 14:40

Nu är jag efter en jättejobbig tågresa äntligen i Noraström igen. Hann bara åka en timme så säger de i högtalarna att det är nått fel på tåget och att vi därför måste byta till ett annat som bara kan gå i 80km/h och att jag då kommer missa mitt tåg från Gävle till Sundsvall. Jahopp. Sen när vi bytt säger hon att Gävletåget blivit försenat och att jag visst hinner. Wie.

Men sen i Gävle står det att tåget är 1h försenat..suck. Sätter mig och läser en timme… sen går jag till tåget och står där..länge. Tåget kommer inte…ingen information heller. Vi resande klampar argt in på informationen där de säger att det är ytterligare en timme försenat. Bah! Kräver en resegarantilapp (så man får pengarna tillbaka)

Ytterligare en timme passerar… Vet ni vad man kan göra på Gävle station? Jo..ingenting! Absolut ingenting. Så jag sätter mig och äter en jävla sallad (finns inget annat). Kollar upp och sätter salladen i halsen..! Tåget är ÄNNU en timme försenat. Det skulle ha gått 15.57 men blev försenat ända till klockan 18.50. Fyfan. Absolut tråkigaste jag varit med om på länge.

Väl på tåget hamnar jag bredvid en downis/utvecklingsstörd som sitter och låter och flippar upp och ner upp och ner med ”bordsgrejen” framför. Så att sova är bara att glömma.

sallad.jpg

Och snart avgår bussen, dvs våran egna husbuss, mot Östersund och Storsjöyran. Millencolin i morron :D

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: