web analytics
Jul
29
Postat söndag den 29/07/2007, 21:44

Kom egentligen hem igår men jag har inte orkat skriva förrän nu…

Det var roligt iallafall! Fast vädret kunde ju gärna ha varit liite bättre om man säger så. Det regnade varenda dag. På torsdagkvällen var vi bara på campingen och på Fredagen gick vi på stan på dagen (nu kan jag stryka mjukglass ätandet från to-do listan!) och på kvällen var vi inne på yran.
Och det regnade och regnade. Himla tur att vi fick sånna där regn-ponchos av Ticket tidigare! Sen tror jag inte att de gick att få tag på för vi fick väl en 10 bud av folk som ville köpa dem.

Såg en låt av Nicola Sarcevic (från Millencolin), men han är inte så himla 100 ensam och senare såg vi äntligen på Millencolin! De var ju anledningen till att jag ville åka dit överhuvudtaget. :) Får väl erkänna att de inte var sånna höjdare live men det gör inget :) Nu har jag sett dom. Himla nice att de spelade min favoritlåt i slutet också <3

millencolin.jpg

Millencolin. Jättefin mobilbild i regnet på jättelångt avstånd. Varför kommer det alltid och ställer sig någon jättelång person framför en när man är på konsert eller är på bio? Orättvist att jag är så kort att jag inte vågar ställa mig längre fram och trängas. Och varför är rökare sånna egoister? Man röker väl ändå inte mitt i en folksamling, kan man tycka.

reaskor.jpg
Hittade ett par jättesöta sandaler på rea :)

paviljong.jpg dorr.jpg
På vägen hem stannade vi vid den där Thailändska paviljongen som en thailändskkung har låtat bygga mitt i en by ute i ingenstans mellan Östersund och Sollefteå. Den är fin iallafall :> Var senast där för 8 år sen, på klassresan i 6an.

stenar.jpg
Sen stannade vi till vid Döda fallet, också mellan Östersund och Sollefteå. Jag förväntade mig ett vattenfall och fick en bunt stenar. Inte så roligt.

Himla synd att Zorbcentret var stängt! Annars kunde vi ha rullat runt i en sån här:
zorbrullning.jpg
Måste testas nåndag!

missybuss.jpg
Väl hemma ville Missy också åka(köra) lite buss. :)

Kommentarer

pettter den 29 juli, 2007, 22:14

Varför tror du att det heter döda fallet? :E


Vickie26Luna den 22 maj, 2011, 21:45

That’s well known that cash can make people free. But what to do if someone doesn’t have money? The one way only is to receive the <a href=”http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans”>business loans</a> and just commercial loan.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: