web analytics
Aug
23
Postat torsdag den 23/08/2012, 22:43

DrDenim har blivit en av mina favoritbyxor nu :) De är verkligen så bra som det sägs. Tack Nathalie som fick mig att köpa dem!
Var lite skeptisk först för de ser rätt små ut, jag tog storlek M men de såg ut som typ XXS, men de töjde ut sig när man tog på sig dem så de sitter helt perfekt. Jättesköna att ha på sig och man kan röra sig finfint.

Köpte först ett par svarta med hög midja som sitter jättebra och som jag är jättenöjd med men kände att jag vill ha lägre midja så köpte ett nytt par igår med lägre midja. Sitter som ett smäck även de!
Hade ett par liknande svarta byxor tidigare som jag älskade som gick sönder så efter det jag varit på jakt efter ”de perfekta svarta tunna byxorna” och säkert köpt 5 par som inte var lika bra.
Såg att det även fast i jeansfärg så ska kika på det längre fram.

Kostar 399:- på tex Carlings, Rut mfl, Junkyard etc.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: