web analytics
Aug
26
Postat söndag den 26/08/2012, 22:18

Total träningstid: 164 min
Antal km: 4 km

Ja vad ska man säga om den här veckan då. Knappt blivit någon träning, då jag har gjort massa annat.
Måndag: Styrketräning
Tisdag: Var på bilbingo hela kvällen så blev inget
Onsdag: Var och storhandlade vilket tog massa tid så blev inget
Torsdag: Styrketräning
Fredag: Styrketräning
Lördag: Stan + krogen så tog en kort löptur bara innan
Söndag: Ja var ju ute i går så inte så sugen på träning idag precis :)

Aja, kul att göra lite andra grejer också och körde ju igenom hela kroppen med styrketräning iallafall. Löppasset jag tog i fredags gick väldigt bra iallafall, ska som sagt försöka springa lite mer nu de dagar man kan göra det på. Vore dumt att tappa konditionen jag jobbat upp. Matmässigt har jag ätit bra ända fram tills lördag och söndag då vi åt pizza båda dagarna.. hemmagjord i lördags och onlinepizza idag. Menmen länge sen jag åt pizza och man ska ju få leva också ;)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: