web analytics
Aug
27
Postat måndag den 27/08/2012, 23:55

Körde min vanliga runda, dvs massa varv runt Gubbholmen här i Karlstad. Gillar att springa där, det är fint, lite natur, grusväg och folk. Tyvärr många hundar… vilket jag inte gillar men försöker undvika dem så gott det går.
Gick bra att springa idag också. Ingen rekord tid men nästan! Rekord för den här pulsklockan för 5km iallafall såg jag på GarminConnect så det var ju kul. Blir fortfarande förundrad över att jag kan springa så fort och långt?! (Fort och fort, beror ju på vem man jämför med men för mig så). Kunde jag verkligen inte tro för ett par år sen. Superslackern Victoria lixom. Men bättre sent än aldrig right?

Skulle vilja ha ett lopp att träna inför… Det var så mycket roligare och lättare att ge sig ut förut när man hade något att sikta på. Visst det är ju kul nu också men inte lika… Hm, får sätta upp något slags mål. Springa 5km på typ… 27 minuter eller något kanske.. till att börja med… hm får klura ut något. 10 km är ju också trevligt men har ingen sån bra runda att springa här i stan. Det är nog inte SÅ kul att springa typ 10 varv runt Gubbholmen direkt.

Uppdatering!! Många googlar hit på ”hur långt är det runt gubbholmen”. Här är svaret! ca 1,2 km. (eller 1,188km enl eniros mät)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: