web analytics
Aug
15
Postat onsdag den 15/08/2007, 23:33

Idag (och igår kväll) har jag mest suttit och gjort Photoshop tutorials haha. (Försvenskade rubriken så jag ska slippa massa spambots.) Tycker inte att Photoshop är sådär skitkul direkt men jag behärskar väl programmet hyffsat bra iallafall, har ju faktiskt använt mig utav det i flera år nu. Hittade coola guider ”på ett ställe” ;)

Har hittils gjort om mig själv till en stenstaty, Egyptisk prinsessa och som ”Popart”, som var easy-mode. Lite synd att jag har så många fräknar! De försämrar resultatet jättemycket. But what the heck.

popart2-copy.jpg

Vågar inte dela med mig av de andra mer avancerade bilderna haha.

Oh nu gjorde jag ett lejon med vingar som blev riktigt bra enligt mig :) Det var dock svårt att hitta ett foto på ett lejon som var högupplöst och sen klippa ut det fint men jag lyckades! mihi.

lejonet.jpg

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: