web analytics
Aug
17
Postat fredag den 17/08/2007, 13:20

Idag har jag gjort nånting som jag aldrig nånsin mer kommer att göra om igen; pumpa cykeldäck. Det är HELT omöjligt på min cykel!

Första däcket gick bra men sen på andra så råkade all luft åka ut och sen ville det inte komma tillbaka igen! Hur jag än pumpade och pumpade och pumpade så kom det bara in liiiite liiite granna i däcket. Stod där i 2 jävla timmar utan att något hände. Jag har nu ont i armarna och ryggen och benen och är helt smutsig om byxorna eftersom jag blev less att stå på huk så jag satte mig på marken.

Har helt slut på toapapper så jag behöver verkligen handla.. men jag vill inte gå! Det skulle kännas som ett nederlag.. ungefär som att cykeln skulle sparka mig i ansiktet.

Snart ska jag till frisören också… antar att jag måste gå till busshållplatsen då. Fan.

Kommentarer

Petter den 17 augusti, 2007, 22:25

Du har inte tänkt på att om du står i två timmar så är det något som är fel? :) Men det var ju fint att du visade lite pannben :E


Christopher den 18 augusti, 2007, 02:13

Krävs en riktig man för att fixa sådant :P


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: