web analytics
Aug
27
Postat måndag den 27/08/2007, 18:34

Yeah, befinner mig alltså på västkusten hos Christophers föräldrar. Har hunnit med jättemycket på bara 4 dagar och ändå är det 6 dagar kvar också! Dag 1 så åkte jag tåg ner och fick åka ett slags retro-tåg som skrammlade och hade sig och var inte alls lika mysigt som regionaltågen till Stockholm och norröver och varför vet jag inte… kanske är det så att vi norröver är lite bättre än söderlänningarna.

Iallafall 3h senare befann jag mig på Göteborgscentral och där i kön på Pressbyrån träffade jag på en bekant jag inte har träffat på typ.. 2 år, det var ett litet läskigt sammanträffande sådär. Sen hände det inget mer spännande.

Har även hunnit med att gå på stan i Falkenberg, klippt Christophers långa hår (inte jag men en frisör), varit på Gekås och handlat och festat (och själv köpt sprit från Systemet för första gången \o/ ) , och igår var vi på Liseberg.

OCH JAG ÅKTE BERG OCH DALBANAN! * Sjukt vad stolt jag är. Var jättenervös innan och ångrade mig när vi sakta tuffade mot toppen men sen vart det roligare så jag åkte 4 gånger.

*Med berg och dalbanan menar jag den vanliga Lisebergsbanan och inte den där stora nya Balder i trä.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: