web analytics
Sep
15
Postat lördag den 15/09/2012, 17:09

Jag kom i mål!! Loppet var skitkul! :) Verkligen jättenöjd. Kunde springa på bra utan att ljumsken eller vad det nu är gjorde ont. (Det gör dock jävligt ont nu men skitsamma :D)
Tiden blev 01:10 vilket jag absolut är jättenöjd med också, trodde det skulle bli runt 01:30. Hade till och med kunnat få en bättre tid om det inte vore så att det var så trångt på många ställen så man inte kom om folk. Men det här är ju inget lopp man gör för att få bra tid utan det är ju mest för kul såklart.
Det var lite jobbigt men samtidigt bra att man inte visste hur långt det var man hade sprungit och jag vet inte om jag tycker det här eller stadsloppet var jobbigast. Det var jobbigt på olika sätt.
Här hade man chansen att hämta andan när det blev kö till hinderna.

Jisses vad lerigt och gyttjigt det var!! Spang tex i lerfyllda diken och sumpmarker så var rädd att skorna skulle fastna men hade knytit dem bra som tur var. Hörde en stackars kille tappade sina glasögon i ett sådant hål det kan ju inte vara roligt.

Fick även bada lite i ett träsk, springa under en eldtunnel, klättra upp för en stridsvagn (yes i did it!), klättra över containrar, krypa på alla fyra under ett hinder, springa över en hög med däck m.m.
I slutet så stod brandkåren och sprutade vatten på oss så därför ser man inte såå lerig ut på bilderna nedan fast man egentligen var det som bara den!

David var supersnäll och stod och kollade längs banan och tog lite bilder:


I mål!! Sååå nöjd :D


Lite lerig i ansiktet, fick även lera i ögat på ett tillfälle det var inte så najs hehe.


Såhär fina var skorna efteråt… lagt dem i en hink vatten nu, får bli tvättmaskinen några omgångar sedan. Samma med kläderna.


Man fick ingen medalj utan ett sånt här tjusigt glas istället.


Hamnade i vitrinskåpet vid mina och Davids andra troféer. ^_^

Tjurruset 2013? Hell yeah!!!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: