web analytics
Sep
25
Postat tisdag den 25/09/2012, 21:31


Idag var det premiär för mössa till och från jobbet! Brrr! Börjar bli väldigt kallt ute nu. Måste leta fram ett par vantar också…


Omelett till middag idag, länge sen sist nu. Föråt mig på omelett för något halvårsen minst så att jag kunde knappt tänka på ägg eller omelett. Men nu är det gott igen! Chiliflakes och paprikakrydda, skinka, ost, rödlök och tomat. Gjorde en likadan till matlåda i morrn med.

Tränade 30 min spinning och 30 min core idag. Måste verkligen träna core oftare som sagt… vissa grejer är ju helt omöjliga. Som att ligga på mage och lyfta benen uppåt men ligga kvar med magen på golvet. Eller ligga på sidan och lyfta benen uppåt, det gör bara svinont i höften då höftbenet trycks mot golvet. Omöjligt i tell u! Jag tror att jag saknar dessa muskler som kan lyfta mina ben i dessa lägen helt :P Klarar inte mer än typ 1 cm upp och i en halv sekund. Medans vissa kan lyfta benen till taket (nja men typ) och kontrollerat.


Försökte illustrera dessa omöjliga övningar. Fint va?

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: