web analytics
Sep
11
Postat tisdag den 11/09/2007, 2:12

På Fredag och Lördag och Söndag ska jag jobba igen, de första passen i Örebro. Var ju ett år sen jag slutade i Sundsvall så det är klart man har glömt vissa saker, så dessa pass blir typ som introduktion på nytt igen, skönt. Dessutom är det bara 11-16 det handlar om :) Lite över 1k på en helg, det är faktiskt inte helt tokigt… jag menar jag brukar ju ligga och sova bort alla dagarna i vanliga fall.

På tal om pengar så är det är massa böcker jag vill ha! Sånna här roliga lättläsa böcker man bara fastnar i.
Tex. senaste boken i Shopaholic-serien, två till böcker av samma författare, Alla var där av Lauren Weisberger, sen har Jonna tipsat om Olivia Joules fria fantasier av Helen Fielding och så självklart måste jag ju köpa Dagens Agnes boken från bloggen med samma namn som jag har följt i evigheter.

Har ju läst massa i sommar och det vill hålla i sig… senast läste jag Små citroner gula av Kajsa Ingemarsson och På det fjärde ska det ske av samma författare. Det var mamma som prackade på mig dem och efter massa protester gav jag med mig och tur var väl det! Iallafall den första var riktigt bra. Just ni läser jag Livstid av Liza Marklund och den är bra hitills iallafall. :love:

Kommentarer

Cicci den 24 september, 2007, 21:49

Jag läste en svinbra bok för ngt år sen som heter Wonderboy. Handlar om värsta jet-set killen. :P Svinbra.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: