web analytics
Sep
12
Postat onsdag den 12/09/2007, 23:19

Jag spillde vatten över min mobil!!! Hann stänga av den och dra ur batteriet relativt snabbt så den kanske kommer klara sig men tänk om den inte gör det? Då dör jag! Min fina fina mobil :'(

Ironiskt att jag för ett par dagar funderade över om jag skulle backupa alla nummer och sånt från den men det blev aldrig av… Sigh.


Nu har jag läst på internet och pratat med folk om vattenskador och det är typ…osäkert allting :( Man kan inte göra nått annat än att vänta heller… och gud vad jobbigt det är! Jag vill sätta igång den nu på en gång! …men det går ju inte, nej. Den måste ju få torka i minst 2 dagar.Det positiva är väl att de allra flesta som det gått åt helvete för har tappat den i toan (hur lyckas man?), i ett vattenglas eller rent av i en sjö/pool. Jag har ju trots allt ”bara” spillt lite (vet inte hur mycket det var ens nu, gick så fort allting). Väntan är ju helt klart värst. Det känns ungefär som att man har ett paket att hämta på posten som ligger där… men man kan inte hämta det för att posten har stängt.

Kommentarer

Altin den 13 september, 2007, 10:48

Är nog ingen fara eftersom du bara spillde och inte doppade den i vatten.

Hört talas om att man ska lägga telefonen i ugnen i ca 30-35grader. För att torka ut vattnet. Eller så väntar du bara


Anonym den 13 september, 2007, 12:52

Mobiltelefonerna idag är så pass advancerade och innehåller så mycket grejer att de lätt går sönder någonstans vid kontakt med vatten. -_- Min kamera på telefonen gick sönder (flimrar bara när man slår på den, tar inga kort.. etc) efter att jag sprungit hem i ett oväder.

För övrigt kan du med största sannolikhet komma åt minnet på telefonen oavsett ifall resten av hårdvaran är vattenskadad eller inte.

Ifall du verkligen vill åt telefonboken så kolla vad Dialect har för priser.

——————–
019 311155
Karosserig. 7
70369 Örebro
——————–

Om inte, så kan brorsan dins tips vara ett bra försök. Men var snäll med värmen!

Mors.


Altin den 15 september, 2007, 13:35

Anonym: Varför din kamera gick sönder var troligtvis för att den blev fuktig/blöt under en längre tid.
Svårt att tro att telefonen går sönder om man bara spiller vatten på den och tar ut batteriet på en gång. Och sen låter den torka.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: