web analytics
Sep
30
Postat söndag den 30/09/2012, 22:11

Total träningstid: 360 min
Antal km: 16 km (orienteringen)

Det här blev en riktig spinningvecka med hela 3 spinningpass. Jag som aldrig brukar träna det. Gjorde faktiskt det för typ 2 år sen litegrann men sen blev min favoritinstruktör sjukskriven så då skippade jag det sen så det var kul att börja igen. Vet inte om jag kommer fortsätta träna det regelbundet men ibland iallafall. Är ju grymt bra träning.
En hel del styrketräning har det blivit också samt Friska Karlstad orientering. Idag var vi iväg igen och det var lite Tjurrusetstyle på det. Skorna blev helt blöta och leriga så de får jag köra i tvättmaskinen igen hehe.

Nästa vecka blir det lite av varje hade jag tänkt fram tills fredag! Marcus och Nathalie kommer nästa helg så då blir det massa annat roligt istället för träning.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: