web analytics
Sep
20
Postat torsdag den 20/09/2007, 23:48

Yey igår var jag på personalmöte och sen fest med jobbet. :) Först hade vi tråkigt möte sen fick vi gå en ”spökvandring” på slottet med en guide som berättade spökhistorier och skrämde oss i mörkret, jag är inte spöktroende men det var kul ändå :)

Sen gick vi till en värsta fin resturang där alla blev bjudna på mat och lite alkohol. Jag åt kyckling med pommes, gu så gott det var! Hade jag varit rik hade jag ätit där varje dag hehe. Efter det gick vi som var över 18 till en krog och festade. :) Kul att få träffa alla i personalen lite avslappnat, speciellt som ny. Några bilder bjuder jag inte på mohaha.

Idag jobbade jag igen bah :E fast bara 17-21 men det var skitjobbigt ändå. 4 timmar låter ju inte mycket men gud så stressigt det var! Massa som gick fel som inte var mitt fel men det är ju ändå jag som får skiten eftersom det är jag som står i kassan. Dessa grejer är skitstörande:

1. Kunder som i värsta middagsruschen beställer 4 maxmål, 2 orginalmål varav 1 utan dressing, 1 chili cheese, 3 deluxemål och som sen ska ta med sig det. Det tar jättelång tid att fixa och packa och man måste göra drickorna med. Yey.
2. De som tar kvittot från brickan innan man delat ut maten. Förväntar de sig att man ska ha ett superminne?!
3. De som vill ha ”hälften så mycket dressing” på ena Orginalmålet och ”extra stekt burgare” på det andra. Det går inte att slå in i kassan och det är inte jag som gör burgarna. :)


Skolan har inte ens börjat än mihi. Skönt. Eller snarare tur ska jag väl säga!
Jag beställde en bok till kursen från Bokus den 9de September och den har fortfarande inte kommit än! Även fast det stod 5-8 arbetsdagar. Det här är absolut sista gången jag nånsin kommer beställa från Bokus.
Det är fan inte värt de där 150kr som är hur billigare det är att beställa därifrån än ifrån något bättre företag som t.ex Adlibris. Nej. Nästa gång blir det Adlibris alla gånger. Jag har inte tid att vänta på en bok i en månad.


Uppdatering:
Tjejsnack den här veckan var ju lite passande till mitt inlägg weho…

Vilket yrke har du/studerar du till och varför valde du just det? Om du inte, vilket skulle du välja?
Studerar Systemvetenskap för att jag vill gärna ha ett IT-inriktat yrke i framtiden.
Trivs du med ditt yrkesval/att du inte valde alls? Varför/varför inte?
Yee.

Trivs du på din nuvarande arbetsplats/med dina nuvarande arbetsuppgifter, eller vad du än gör? Motivera!
Extraknäcker på mAx på helgerna/kvällar och ja, jag trivs väl. Inget jag skulle vilja ha som heltidsjobb men som extra är det helt okej. Det är inte så farligt som man kan tro. hehe.

Vilket yrke drömde du om att ha när du var liten? Varför just det?
Öhm.. konstnär, skådis, veterinär och sånt, som alla andra också ville bli hehe. Tyckte väl att det lät roligt. Numera är jag kass på både att rita och att skådespela och djur är jag inte speciellt intresserad av heller längre, om det inte är katter dvs.

Har du möjlighet att göra karriär/vidareutbilda dig inom ditt yrke, och är det viktig för dig att kunna göra det? Varför/varför inte? Är du utan yrke osv, skulle du kunna tänka dig att klättra på karriärstegen?
Öhm öh dunno. Inte på mAx-stegen iallafall, thats for sure.

Kommentarer

Camilla den 21 september, 2007, 00:55

Hey! Tapeten är asbillig på Rusta, den där väggen kostade mig 200 kronor. Bara så att du vet, sätt karln din på att fixa till nån vägg ;)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: