web analytics
Sep
27
Postat torsdag den 27/09/2007, 1:30

Inte gjort så mycket mer än att jobba, glo på Gilmore Girls (och lite fler serier, Prison Break, Heroes, Americas Next Top Model och Gossip Girl har ju börjat) och sova.
Äntligen fått boken till IT-säkerhetskursen från Bokus, det tog bara en månad. Grattis Bokus, det blir inga fler beställningar från mig.

Snart drar SQL & MySQL-server kursen och Test och kvalitetssäkringskursen igång :O Kommer läsa båda samtidigt, eller ja tre kurser blir det ju om man räknar IT-säkerheten, fast den är ju på distans. Dessutom är det på B-nivå! IIiiiik.
Tror iallafall att SQL kursen kommer kicka ass för databashantering är rätt skojsigt för en tönt som jag. (:

Men iallafall! Katta vill åka till Dreamhack (iallafall kanske hon är också velig) och jag skulle faktiskt vilja hänga på. Men jag vet inte! Det kostar ju massa pengar och jag vet inte om jag jobbar eller har skola då (iofs litet problem, går ju att ta ledigt) och dessutom så släpptes ju biljetterna igår så det är inte säkert det finns några kvar.
Men det vore ju kul att åka dit… har inte varit där på länge ju och det är rätt mysig stämning… och jag och Katta brukar ju alltid ha kul ändå ^^ och det var länge sen vi träffades. Hmmmm.m…..

Kommentarer

Altin den 27 september, 2007, 16:25

Varför i helvete gör man smileys bakvägen nuförtiden? VARFÖR?!!? :E


Anonym den 30 september, 2007, 03:44

Vad blir du för utbildad egentligen? Du verkar ju läsa precis allting. Programmeringsbiten praktiskt, teorin, SQL – rubbet.

Måste ju vara sjukt bra täckning på en sådan utbildning.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: