web analytics
Sep
28
Postat fredag den 28/09/2007, 21:20

Yey idag började jag träna igen. Har ju terminskort nu och allting! Det var rätt skönt faktiskt, förutom den delen i slutet då man ska göra armhävningar och sånt. Då sitter jag mest och skrattar. Armhävningar är ju faktiskt helt sjukt svårt :S Jag klarar knappt en enda… men vad gör det? vill inte bli stark heller.
Min granne var där också och hon är värsta atletisk så det var lite pinsamt :|

Sen när jag kom hem diskade jag och lagade god mat. ”Avancerad” mat för en gångsskull. Ser kanske inte så gott ut på bilden pga mitt ofina upplägg men yeye.

mmmmmat.jpg

Imorrn ska jag jobba klockan 12. Huu! Kommer behöva kliva upp kl 11 en lördag! En lördag!

Kommentarer

sofia den 30 september, 2007, 12:37

åh, det där ser jättegott! har du inget recept du kan lägga ut?


Cicci den 31 oktober, 2007, 03:38

Vill du inte bli stark? :P Muskler är det bästa du kan skaffa dig. Du gör inte illa dig lika ofta, får inte ont i kroppen av saker lika ofta och kroppen förbränner fett av sig själv, den basala förbränningen ökar. Sådär, nu har hälsopedagogen i mig talat. ;)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: