web analytics
Okt
02
Postat tisdag den 02/10/2007, 0:52

Ja det blev Dreamhack ändå! Lyckades få tag i restbiljetter till mig och Katta. Fick väl inga höjdarplatser men spela roll :) Så den 29 nov – 2 dec så blir det till att sitta och svettas med 10 000 andra nördar i Jönköping. :D

dreamhack.jpg

Nu har jag börjat skolan ”på allvar” med. Har bestämt mig för att jag ska plugga minst 1h per dag. Rrright… jag ska iallafall försöka! Ikväll satt jag iallafall i minst 1,5h och pluggade. Inte dåligt nice ju.

Snart är det ju dags att välja kurser till vårterminen med… och jag vet inte vad jag ska välja… pendlar mellan att välja en till B-kurs i Informatik + Pedagogik (som isåfall får bli mitt biämne eller om jag nu kan räkna Rättsvetenskapen som jag läste i våras som mitt biämne så kanske jag väljer ett par till Informatik B kurser… eller om det blir något helt annat.

Justja var ju en läsare av min blogg som ville ha receptet till kycklingwoken jag postade sist! Det är egentligen inget recept utan det är mest nått jag gjort bara.
1. Stek kycklingfiléer.
2. Släng i grönsaker.
3. När det är typ klart, häll på lite mjöl och rör om.
4. Häll på lite vatten och rör om.
5. Häll på lite kinesisk soya.
6. Peppra med svartpeppar, salt, cayennepeppar och lite curry.

Done!

Kommentarer

Jonna den 2 oktober, 2007, 15:59

Den maten ska jag göra imorgon :D smaskens


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: