web analytics
Okt
05
Postat fredag den 05/10/2007, 18:31

Jaha. Det så mycket för den lediga fredagen. Jobbet ringde och ville ha in mig inatt kl 00 – ~04.45 (stängning = det kommer bli längre än 5) >_<
Och i morrn jobbar jag 00-04. Party party!

Har nyss tränat och duschat. Det var skönt. Nu har jag lärt mig alla stegena så nu slipper jag koncentrera mig på det.

Btw vad gör man för fel när man tappar andan efter att ha gjort ett par situps? xD

Btw2 Marcus! Jag har hittat en Lillasyster-låt som inte är lika kass som deras andra låtar haha. De har nämligen gjort en cover på Rihannas ”Umbrella”! Lyssna här. (ps. mest random att ha sin hemsida på myspace) Det låter fortfarande som om någon håller på att strypa dem eller petar dem i magen när de sjunger men ändå.

Kommentarer

Katta den 5 oktober, 2007, 22:53

Men Vicky.. Lillasyster är bra.. du får ta och skaffa dig lite smak! ;D
för övrigt gjorde dom låten grymt mycket bättre än orginalet :P


Eva den 6 oktober, 2007, 15:09

Om man tappar andan säger kroppen att den fått nog, vanligt hos otränade. Situps tränar lungkapaciteten som ökar syret i blodet. Det kan också vara att du andas fel, det är viktigt att andas rätt, dvs andas in och ut på rätt ställe. Finns säkert tips på nätet hur man gör.


Altin den 6 oktober, 2007, 17:42

Hade redan hört den där låten :)


Jonna den 10 oktober, 2007, 17:40

jag har bråkat med min bästa killkompis :/ snyft


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: