web analytics
Okt
11
Postat torsdag den 11/10/2007, 23:03

Skola! Hela tiden! Varje dag! Det känns jättekonstigt som sagt. Men jag ska väl inte klaga, det var ju värre i gymnasiet he he. Fast då fick man ju lära sig mycket mindre och lättare information så man behövde inte anstränga sig så mycket då heller.

Jag hamnade med en bra grupp i ena kursen iallafall :) Där jag åtminstone känner en av dem, som dessutom är rolig, bara det är ju ett pluss.
Men! De andra tycker att vi ska träffas i helgen också och jobba på våran rapport. På en helg! Suck. Ambitiöst och yada yada men det är ju helg! Min lediga helg på 4 veckor med. Och de är morgonpigga med, klockan 10 ska vi träffas i morgon och säkert på Lördag med. :-O

Dags att välja nya kurser till våren den här veckan med… lutar åt tre till B-kurser och en distanskurs från Mittuniversitetet minsann:

Informatik B: Interaktionsdesign, 7,5hp,
Informatik B: Verksamhetsmodellering med RUP, 7,5 hp,
Informatik B: Objektorienterad analys och design med RUP , 7,5hp
Informatik A: Webbinformatik, 7,5 hp

För jag förstår ju att alla är superintresserade av vad jag läser, jag menar vem skulle inte vara det? ;D Nä men jag har inte mycket annat att komma med atm.

Kommentarer

Altin den 13 oktober, 2007, 14:39

Health point :E


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: