web analytics
Okt
14
Postat söndag den 14/10/2007, 19:26

Var på bio med Christopher igår :) Vi såg på Stardust, en sci-fi, fantasy, romantiskt drama-aktig film. Det var mest Christopher som ville se den, jag är egentligen inte alls så mycket för sånna där filmer men den var faktiskt riktigt bra! Rolig var den med :) Helt klart sevärd alltså. Drack en jättestor cola till filmen med haha, alltså den var _jättestor_ , typ 1,5 liter i en sån där mugg. Synd att jag inte hade med mig mobilen så jag kunde ta ett foto.

stardust22.jpg

Filminfo:
Tristan, en ung man, lovar sin älskade att han ska hämta en fallande stjärna åt henne genom att ge sig in i det förtrollade landet som gränsar till deras hemby. Där tvingas han bl.a. kämpa mot den onda häxan Lamia och piraten Captain Shakespeare.

Skådespelare: Charlie Cox, Claire Danes, Robert De Niro, Sienna Miller, Michelle Pfeiffer mfl.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: