web analytics
Okt
19
Postat fredag den 19/10/2007, 2:32

Phew! Nu är vi äntligen klar med grupparbetet i Test & Kvalitetssäkrings kursen.
Ca 45 sidor slutade det på. Galet! Ska bli kul och se sen om det jag har skrivit är rätt eller inte haha. Varken jag eller mina gruppmedlemmar visste så jag har fått lista ut det på egen hand/chansa. Andra grupper ska få tycka till och kritisera arbetet med så jag hoppas verkligen att det är bra…

Galet tjock bok till SQL-kursen har kommit med. Passade på att köpa Dagens Agnes boken med :) Har läst allt som står i den i bloggen redan men kul att stödja henne.

Undra vad som tagit åt Christopher också. Igår kom han hem med en påse godis enbart till mig och idag hade han köpt Coca Cola och mat till mig som jag kan äta i morron så att jag slipper åka och handla. :love:

bok.jpg

Kommentarer

Altin den 20 oktober, 2007, 03:16

Är du en tjock bok?


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: