web analytics
Okt
31
Postat onsdag den 31/10/2007, 4:28

När jag skulle åka till Ikea idag tog jag bussen som vanligt och betalade som vanligt med SMS-biljett för det är guds gåva till folket.

Men vet ni vad busschauffören sa idag när jag visade upp mitt sms? Gubben hävdade minsann att den var falsk! Vadå falsk?! Jag skickade ju fan efter den som vanligt för bara nån minut sen sa jag. Det syns ju tillåmed i smset vart det kommer ifrån och nån speciell kod. Men han vägrade köpa det utan fortsatte babbla (på väldig brytning för han var invandrare) och jag förstod inte riktigt vad han menade med att det skulle vara en fejkbiljett. ”Djo det skah vah fonster här va, do ser i hornet va?” Que? -_-
Stod och försökte förklara för honom skitlänge hur jag hade skickat det och vart exakt man såg numret som jag fått smset ifrån och blabla men jag tror inte det gick ända fram faktiskt för han vägrade lyssna på mig/förstå svenska och fortsatte att anklaga mig för att ha förfalskat den. Jävla idiotgubbe.

Fick iallafall åka med när jag hävdade att jag fan i helvete visst ska åka med bussen eftersom jag faktiskt har betalat för mig, då sa han ok med en ”varning” om att om en kontrollant kom skulle jag minsann åka fast. Right. Brick them on i say. Pinsamt var det med, halva bussen lär ju tro att jag är nån slags fuskare. Aja. Ska minsann maila Länstrafiken om det. Jajjemen. De ska inte få tro att de kan anställa vilka idioter som helst och komma undan med det. :@

Kommentarer

Altin den 31 oktober, 2007, 04:31

Du skulle ha dragit på karln en smäll :E

Maila dom och klaga, då kanske du får gratis grejjer:)


Jonna den 31 oktober, 2007, 10:16

nej vad pinsamt! haha saknar dig och du svarar inte när jag riiiinger :P
Kram Jonna


petter den 1 november, 2007, 15:20

haha guld! Jag önskar att jag hade fått sett detta :) Fast det är nog rätt lätt att köra med hemmagjorde smsbiljetter, ibland räcker det bara med att hålla upp mobilen, fast tydligen inte med denna chaufför :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: