web analytics
Nov
02
Postat fredag den 02/11/2007, 1:35

Nu har jag haft en mailväxling med ”Länstrafikens-synpunkters” mailsvarare och med självaste driftchefen på Busslink. De bad båda om ursäkt för deras (chaufförens) agerande och ville minsann veta klockslaget jag åkte så att de kunde kolla vem som körde och följa upp det hela.

Nu hoppas jag förstås på en resecheck ;D Men det är nog att hoppas på för mycket och jag nöjer mig nog faktiskt med att ha fått en ursäkt och att veta att de kanske läxar upp chauffören. Yes.

Kommentarer

Eva den 2 november, 2007, 20:01

Snyggt jobbat, men du måste ha sett rolig ut när du stod på bussen och argumenterade med chuaffören, hi hi. För tänk om han gör så med nån som inte törs säga ifrån och denne får inte åka med. Kan vara farligt om det är mörkt.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: