web analytics
Okt
28
Postat söndag den 28/10/2012, 22:09

Åh jag har beställt en ny kamera nyss. God Jul Victoria! ;) Har velat ha en lite bättre kamera ett tag men inte kommit till skott. Velade hit och dit om vilken kamera jag vill ha.
Systemkamera eller kompaktkamera eller en bättre vanlig digitalkamera? Vad är bäst och vad håller längst och så vidare. Kom till slut fram till att jag inte behövde en systemkamera än, de känns för stora och klumpiga att ha att göra med och ”lite” för dyra. Vill ju även ha stativ och fjärrutlösare och väska och sånt joxx och det kostar ju en förmögenhet.
Jag är ju egentligen inte intresserad av fotografering alls, har varken tid eller lust att lära mig avancerade inställningar och hålla på i en kvart med inställning innan jag fotar. Men vill ändå kunna ha manuella inställningar och kunna pyssla lite med det och få till fina bilder.
Så till slut efter massa googlingar så blev det en kompakt systemkamera: Canon Powershot G12. Hoppas att jag får den snaaaart helst NUU!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: