web analytics
Okt
30
Postat tisdag den 30/10/2012, 22:53


Rena rama julafton idag! ”Fått” massa paket idag. Ny kamera!! :)

Har inte hunnit prova den så mycket än, var till Olearys nästan direkt efter jobbet och såg när Modo förlorade emot FBK som vanligt :( så kom hem för en stund sen bara.
Men har fotat lite iallafall. Det är ju assvårt med manuellt läge! Tog mig typ en timme att hitta slutartidsknappen(?) och ändå blir det inte riktigt bra med manuellt.


Sen fick jag äntligen paketet från Zalando med ett par Nike vinter tights och denna t-shirt. I love it!


Sen kom även paket från Sportamore med dessa vinter gummistövlar i härlig gulfärg :D Ska ha dem till och från gymmet i vinter. Vill inte använda mina vanliga skor och de ska vara lätta att bara kliva i, perfekt.
Bilderna verkar bli lite gryniga vet inte varför det blir så, kanske ska vara så? Nåväl. Bättre bilder än med mobilen och min gamla kamera iallafall och har ju inte använt den med än typ 10 minuter än.


Provade att fota utomhus litegranna. Ökade upp slutartiden(?) så det blev ”coola” streckeffekter efter bussen heheheh sån mästerfotograf jag är.

Uppdatering: Nu har jag lekt lite mer och börjar fatta liiiite mer men det tar väldigt lång tid. Blir nog bra det här! Blir mer och mer nöjd över kameran.


Testar macro. Funkar ju fint.


Hockeyspel i mörker. Funkar ju fint att fota.


Lampan går också att fota numera.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: