web analytics
Nov
20
Postat tisdag den 20/11/2007, 1:20

Whoho! Äntligen har jag köpt ett par vinterskor/stövlar! Det har banne mig inte varit lätt alltså. Hade bestämt mig för att köpa svarta stövlar, men det fanns inte i någon butik what so ever, utan de svarta var nästan alltid slut och i de sällsynta fallen då de inte var det fanns bara storlekarna 40 och uppåt kvar. Och hitta skor som inte har klackar är inte heller lätt! :S
Var kanske lite sent ute? Men hur skulle jag veta att det är redan i September man ska köpa vinterskor?

Aja iallafall har jag världens bästa mamma som helt frivilligt letade upp ett par i svart uppe i Norrland och skickade hit :love: (efter att jag hade provat samma fast i grå härnere)

Så nu har jag ett i-landsproblem mindre och slipper gå runt i mina vita tygskor i fortsättningen.

shoes.jpg
De är så fina att jag blir kär.

Kommentarer

Anonym den 20 november, 2007, 20:18

vilken schysst mamma du har :-)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: