web analytics
Dec
04
Postat tisdag den 04/12/2007, 8:45

Jaja, lite sent för jag kom hem i söndags men jag har nästan bara sovit sen dess och inte haft någon tanke på att blogga ens. På tal om att blogga förstår jag inte folk som känner sig tvungna att blogga, herregud skriv när du får lust människa!

Aja back to topic! Dreamhack. Det var nått år sen eller så som jag var där sist och då vill jag minnas att det var sådär alltså… men iår var det roligare tycker jag. :) Jag och Katta hade sån tur med platserna också, vi hamnade inte bland en massa CS-spelande småbarn den här gången, bara det gör ju eventet mycket roligare. Annars var det väl som vanligt, massa roliga personer att skratta åt och ibland åt sig själv tillåmed ;D

Spöade Katta och några grabbar vi träffade där på Airhockey (som kom från Sundsvall tillåmed, what are the odds?), lirade massa Wiisports, träffade några irc-polare och en hel datornötande. Men inget spelande den här gången faktiskt! Inte en enda gång (om man inte räknas patiensduell på msn) men skitsamma, det är ju inget krav hehe.

Åh jäklar vad stort det var den här gången förresten. En hel stor sal extra var det. Alla andra gånger jag varit där har det varit typ… 8000 pers men nu slog dem rekord med ~12.000 personer varav 10.540 hade datorer och det såldes 80.000 Jolt-burkar under helgen. Galet!

Ps. Ät på PanPino i Juneporten om har svängarna förbi Jönköping! Jättegoda pizzor i amerikanskstil och ägaren var sådär jättetrevlig och glad så man själv blev på strålande humör även fast man var dyngtrött :)

Ps2. Glömde berätta att världens bästa Christopher hade städat, satt upp de röda julgardinerna, satt upp julstjärnan, adventsljusstaken samt lagat tacos så det var klart tills jag kom hem, det var himla gulligt! :love:

dh07.jpg

Det var alltså 3 sånna här hallar fulla i år istället för 2 som det var förr. (Bilden är tattad från Google)

Kommentarer

Altin den 4 december, 2007, 16:12

k-lan, släng er i väggen :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: