web analytics
Dec
05
Postat onsdag den 05/12/2007, 14:59

Jag var tvungen att köpa en ny tandborste för jag tappade ner den jag hade i tvättstället.
Kan verka harmlöst men jag vill inte använda en tandborste som nuddat vid någonting smusigt. Inte ens tre sekunders regeln gäller!

Visste att jag ville ha en Jordan Individual! För sån köpte jag i somras men glömde den hemma i Nora :(Den är så fin så fin. Rosa med mönster. Fick åka runt till tre olika affärer innan jag tillslut hittade sånna tandborstar :) Det fanns bara två kvar och jag kunde inte välja så jag köpte båda.

Men iallafall! Poängen är att varför görs inte fler vardagssaker i fina färger och mönster? Man blir ju så glad av sånt. Varför inte diskborstar i olika mönster eller disktrasor…eller klädnypor… Ja jag vet att det finns för 1000kr på t.ex Bluebox eller Lagerhaus men jag menar vanliga företag. Skulle lätt betala lite extra för det :) Men det kanske bara är jag…

tooths.jpg

Edit: Men vad min blogg dampar då! ;(

Kommentarer

Anonym den 6 december, 2007, 00:07

Har du börjat med självcensur? :)


viqtory den 6 december, 2007, 08:59

ja , jag kom på att jag orkar inte diskutera sånna där saker här av olika anledningar. vill man blunda så får man blunda. fortsätter med random ointressanta ämnen. :>


Anonym den 6 december, 2007, 15:49

haha ja de verkar ju som att du lever efter den devisen i alla fall.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: