web analytics
Dec
13
Postat torsdag den 13/12/2007, 15:11

I Tisdags eftermiddag blev en lärare knivhuggen i nacken i en lokal här på universitetet. Han avled senare på sjukhuset av skadorna. Kände inte till läraren, som är en lärare i sociologi, men han var tydligen väldigt omtyckt. Himla läskigt! De har inte fått fast mördaren heller, knappt några spår ens verkar det som. Vilket är ännu läskigare, om det nu var ett ”vansinnesmord” utan något motiv, då kan det ju hända igen. :/
Säpo är inblandade och det är poliser lite här och var på skolan och hela faderullan så man får väl hoppas att det leder nånstans snart.


Annars rullar allt på med studierna… tenta i morgon på Klientprogrammering. Vi hade redovisning, jag och Jens, alldelles nyss på våran hemsida som vi har gjort. Det gick fint och hon verkade imponerad.
Det var bara våran sida som hade fungerat rätt också. De andras hade strulat och XML-grejerna hade inte fungerat alls.
Så det var ju nice att alla kvällar vi suttit och gjort den på har lönat sig. :) Och så är jag LEDIG på nyår!!! FUCK YEAH!! :) Så nu har jag bokat in en resa ner till Falkenberg där jag ska fira med Christopher och hans kompisar och deras flickvänner som är hur trevliga som helst. Kalas.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: