web analytics
Dec
19
Postat onsdag den 19/12/2007, 1:07

Ja, man ska väl uppdatera rätt ofta om man har en blogg har jag hört… så jag får väl göra det då.

Är i norrland nu hos mamms och papps, åkte hit i söndags :) Tar det mest lugnt och gör inte så mycket alls, det finns inte ens så mycket att göra här. Men det gör inget.

Har iallafall kört lite bil, helt ensam, till Kramfors för att hämta brorsan från skolan. Det var roligt men lite läskigt! Har inte kört något alls sen i September då jag fick körkortet och har aldrig kört i snö heller, inte ens övningskört i det. Men det gick bra :) Körde så sakta också haha.

Hjälpte till att slå in Marcus julklappar ikväll. Haha. De ser jätteroliga ut :) Pappret tog slut så på baksidan är det en snutt av ett helt annat papper och på den andra är det fiftyfifty på papprena. :D Wellwell tanken som räknas.

Ja det är väl det mest spännande jag gjort idag…typ.
Imorrn bär det av till Kramfors ensam igen (ohh häftig jag är som kan ta mig nånstans helt själv utan buss). Till Dollarstore (haha!) och till mormor.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: