web analytics
Dec
25
Postat tisdag den 25/12/2007, 22:19

Var hos mormor som alla andra år, numera är det bara våran familj som är där, inte halva släkten som förut. Men det är skönt det med. Slippa leka med kids. Så vi såg på Kalle Anka (jag somnade iochförsig mitt i men) , åt julmat, öppnade julklappar och spelade ett spel och sådär…

Haha, var tomte åt en familj som bor bredvid min mormor också. Mamma skulle egentligen ha gjort det men hon orkade inte så jag hoppade in istället. För 200 kr är det ju lätt värt! Det var lite pinsamt eftersom jag inte kände familjen menmen ;D Ena ungen började gråta så fort han såg mig (masken såg ju hemsk ut så det var förståerligt), men den andra ungen gillade mig tror jag.

Julklappar! Man måste flexa sina julklappar i sin blogg, så är det bara:

Väldigt nöjd :) Tror mina julklappar blev uppskattade med. Klockan till Christopher bland annat.

Kommentarer

jocke den 28 december, 2007, 16:04

crash bandicoot ftw


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: