web analytics
Nov
20
Postat tisdag den 20/11/2012, 23:02

Testade ett nytt recept idag till jättesen middag :) Jättegott blev det och lättlagat. Blir mumma till lunch i morgon också. Ska helt klart göras fler gånger. Nyttigt dessutom!

1 paket torsk
1 röd paprika
1 gul paprika
1 zucchini
1 paket körsbärstomater
2 burkar kokosnötsmjölk (tog icas light version)
ca 0,5 dl chilisås
ca 2 (jag tog säkert 4 för vi gillar starkt) msk sambal oelek
200g philadelphiaost naturell
1 kruka färsk persilja
Örtsalt
Vit och svartpeppar

Hacka paprika och zucchini. Fräs paprikan och zucchinin i smör i en gryta. Tillsätt kokosnötsmjölken, sambal oelek, chilisås, philadelphiaosten och peppra.
Tina fisken så den nästan är tinad. Skär den i bitar och krydda den rejält med örtsalt. Tillsätt körsbärstomaterna och torsken och låt koka tills den är helt genomkokt ca 10 minuter.
Hacka persiljan och rör ner i grytan strax innan servering.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: