web analytics
Nov
23
Postat fredag den 23/11/2012, 23:05

Den här veckan har jag ätit jättebra och nyttigt hela (vardags)veckan. Både till lunch och till middag. Annars brukar det lätt bli korvstroganoff eller pasta vilket i sig inte är superilla heller men inte speciellt nyttigt heller.
Ska försöka planera in en lika bra vecka tills nästa vecka. Svårt med nyttiga recept, blir ofta samma hela tiden… måste försöka hitta på nya som är enkla. Ofta i recept man hittar så är det superavancerade saker eller med äckliga ingredienser som jag inte gillar som tex bönor och broccoli.

Okej blev Tacos idag inte så jättenyttigt men inte så farligt. Heller inte druckit någon cola förrän en till maten idag och det är nog det enda jag kommer dricka också i veckan. Inget godis eller glass eller annat onödigt har det blivit och ska inte äta något i helgen heller.

Lite coolt att jag gått från 5-6 cocacola burkar per DAG i ca 8 år(!!) till 1 burk per vecka som det blir numera. Trodde aldrig att jag skulle kunna dra ner så på colan.

Söndag: Zucchinilasagne
Måndag: Couscous med chorizo och grönsaker (Biffar med potatis till lunch)
Tisdag: Torsksoppa (Zucchinilasagne till lunch)
Onsdag: Köttfärssoppa (måndagens rester till lunch)
Torsdag: Torsk med potatis (Torsksoppa till lunch)
Fredag: Tacos (Köttfärssoppa till lunch)

Kommentarer

Kit Kat Marcus den 24 november, 2012, 20:41

Min bror har en lista med namnen av enkla och goda recept. Och när han gör något som är bra och enkelt skriver han upp det på listan. Senare när han inte kommer på vad han ska göra kollar han på listan. Jag är avundsjuk på hans lista, den är toppen. Men jag är för lat att göra en själv.


victoria den 25 november, 2012, 19:06

Smart! Jag kör nått liknande, har en receptbok jag försöker lägga in alla bra recept i.
Du får låna hans :P


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: