web analytics
Jan
06
Postat söndag den 06/01/2008, 8:22

I morgon släpps ett nytt Desperate Housewives avsnitt! Inte dåligt må jag säga.

Nu ska jag snart jobba, gäsp. Somnade jättetidigt igår så jag vaknade jättetidigt i morse. Har sett en film. Sydney White. Den var precis som den låter. Helt okej/bra för sin genre och ett helt okej tidsfördriv en söndagsmorgon. Måste erkänna att jag är en sucker för sånna här filmer. <3
Att Jeremy Howard var med var också ett plus haha. Kan man se roligare ut än såhär? :D

jeremy

Så nu vet ni.

Kommentarer

Camilla den 7 januari, 2008, 16:39

Hey! svar på din kommentar :)

Stockholm skulle jag gärna flytta till om jag fick ett jobb där också :) Men det känns som att man vill plugga nu, om man ska göra det. Annars börjar jag plugga ännu nästa år kanske, då är jag 22, det kommer ta så lång tid innan man är klar och kan börja jobba :S Men jag ska inte plugga om det inte är till nåt jag vill jobba med, bara foto går ju inte att jobba med tex så jag kommer inte läsa det. Utbildningarna är ju typ bara till för folk som vill utvecklas som fotografer. Det är ju typ som att läsa till konstnär, det funkar ju inte ^^ Men bildjournalistik är ju mer seriös, 3-årig utbildning och ger möjligheter till en del jobb jag skulle kunna tänka mig, så jag tror det är värt det. Och då kommer jag inte ens till Stockholm:( Men nä, fotoutbildningen blir det inte. Inte värt det alls. :) Men jag kommer söka typ allt, jag ändrar mig så ofta. Ska boka tid hos studievägledare så det blir nån ordning :P


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: