web analytics
Nov
26
Postat måndag den 26/11/2012, 22:16

Testar att göra lax för typ andra gången i mitt vuxna liv.
Hittepå-recept efter att ha hört en okänd person på gymmet säga (inte till mig) att lax med pesto och soltorkade tomater är gott. Och ja det lät ju gott så varför inte testa?
Så jag lade ner två frysta laxar i en form, kletade på lite pesto och hällde över grädde blandat med pesto och soltorkade tomater på. Saltade och pepprade lite och körde in i ugnen på 150°C i ca 40 minuter.
Trodde det skulle gå mycket fortare men det tog jättelång tid. Hur som helst så blev laxen ”helt perfekt” enligt David (själv har jag ju ingen koll på lax). Den var saftig och smälte i munnen.
Smaken blev också helt okej. Jag är ju inget stort fan av lax egentligen. Men smaken av pesto och soltorkade tomater var inte helt fel. Bra vardagsrätt.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: