web analytics
Nov
29
Postat torsdag den 29/11/2012, 22:06

Ännu mer soppa! Järnrikt och bra.

ca 500g fryst bladspenat (körde färdighackad fryst)
1 gul lök
Ägg
2,5 dl matlagningsgrädde
Vatten
1 grönsaksbuljongtärning
Gräslök ca 1-2 msk
Salt & Peppar
Idealmjöl till redning

Hacka löken och fräs i grytan. Häll i vatten och grädde och smula ner buljongtärningen. Låk koka upp.
Lägg i den frysta spenaten och koka i ca 5 minuter så spenaten löses upp. Hacka gräslök och lägg ner i soppan. Krydda med salt och peppar och låt koka någon minut till. Red med idealmjöl.
Koka ägg och dela i halvor och lägg i soppan vid servering.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: