web analytics
Jan
15
Postat tisdag den 15/01/2008, 4:02

Herrelol vad dålig jag är på att uppdatera. Men nu alla Viqtory-lovers är jag igång igen!
Befinner mig just nu i Noraström igen, för att min mamma fyller 50 år. Åkte hit i Torsdags utan att mamma visste om det, så pappa hämtade mig på tågstationen och så klev jag in i huset och överraskade min ickevetande mamma. :D Hon blev galet överraskad och glad.

I Lördags hade vi kalas för släkten och några andra. Kvällen innan gjorde jag och mamma i ordning och jag gjorde fina blommor. Se nedan.

blommor.jpg tarta.jpg

singstar.jpg singstar2.jpg

Osmickrande bild på mig och min bror när vi sjunger SingStar. ;/ Men lite får man väl bjuda på sig själv! Jag är hemskt dålig på att sjunga men det är roligt och jag vann över Marcus iallafall. ;)

På kvällen lärde jag mig att spela poker också. Texas Holdem. (Visst heter det så?) Krångligt i början men nu fattar jag! Jag tror vi spelade till 02 på natten eller nått :) Det blev ett roligt kalas.

snocykel.jpg

Justja. Måste visa hur mycket snö det är/var häruppe med. Det börjar tyvärr tina bort nu men. (Foto: Nathalie)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: