web analytics
Jan
19
Postat lördag den 19/01/2008, 0:49

Idag åkte jag, Marcus och Nathalie till Härnösand en sväng. Jag köpte äntligen ett par böcker (När Lucy Sullivan skulle gifta sig och The Undomestic Goddess) och lite småstuffs jag behövde.

Otroligt skönt att ha något att läsa igen! Blir ju galen när jag inte har det och måste spela mobilspel istället. Mina mobilspel är inte mycket att hänga i granen heller, Bubble Bobble, Pacman (visst klassiker men hur roligt är det egentligen?) eller det där fiskspelet där man ska fota fiskar med en kamera, känns inte sådär jätteroligt längre.

Jag känner mig faktiskt nästan helt säker nu när jag kör bil också. Inte lika rädd när jag ska köra i stan längre och jag känner att jag behärskar bilarna mycket bättre nu. :) Parkeringarna blir också helt kalas.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: