web analytics
Apr
11
Postat fredag den 11/04/2008, 1:08

Phew nu är jag hemma i norr igen och ska vara här i hela två och en halv vecka. Åkte hit i Tisdags men har inte orkat skriva förrän nu för jag är lite lat. Resan tar ju sån galen lång tid (8 h) så man blir ju helt trött. Menmen lätt värt.

På tal om tåg, den här skyltarna sitter i X2000 vagnarna och man förstår ju de två nedersta skyltarna men vad betyder den översta?
T som i ”Trådlöst Internet” månne? T som i ”Tåg”? Eller kanske T som i ”Tyst avdelning” för det var det faktiskt? Men hur ska man fatta det av ett T bara? Hade ju varit vettigare med en skylt med en pratbubbla ett streck över eller sådär.
Internetteorin låter ju vettig med men en bild på ett snabel-a eller så vore ju vettigare.

Någon som vet det rätta svaret?

skyltar1.jpg

Ursäkta suddig bild.

Iallafall det är skönt att vara hemma. Träffa familjen, gosa med katterna och bara ta det så himla lugnt. Jag tar det i och för sig alltid lugnt men ändå. Nackdelen är att min laptop inte klarar av att hantera mitt älskade spel Team Fortress 2 som jag och mina internetz kompisar brukar spela ett par timmar varje kväll… så jag måste klara mig utan nu i flera veckor snyft.

Istället så har jag idag hunnit med att sova, fika, se på tv, bakat chokladmuffins och sjungit Singstar med Nathalie :) Inte dåligt minsann!

muffins.jpg

Kommentarer

Marcus den 12 april, 2008, 19:29

Jag hjälpte minsann till med muffinsen!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: