web analytics
Jul
15
Postat tisdag den 15/07/2008, 23:54

Okej, jag erkänner. Jag har inte sett serien ”Sex and the City”. Inte ens ett helt avsnitt. Jag vet att många tycker att jag är helt galen nu som har missat en sådan sak. :D Typ alla tjejer har ju sett den serien.
Vet inte ens varför det har blivit såhär, för serien verkar ju rolig. (Även fast jag alltid har haft något emot Sarah Jessica Parker)

Iallafall. I morrnkväll ska jag, mamma, Nathalie och hennes mamma gå på bio och se på den nya Sex and the City filmen. Och jag har då inte ens sett ett avsnitt av serien. Kan man se filmen ändå? Jo, det måste man väl kunna? Är det verkligen en film man vill se med sin mamma ens, filmen verkar lite pinsam…

Nämen, det blir nog jättekul tror jag! :) En liten tjejkväll på stan sådär, vi ska äta något innan också.

sexcity1.jpg

Kommentarer

Anonym den 21 juli, 2008, 21:55

vicky!!! har du inte sett serien!! du måset kolla på den:)puss Jonna


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: