web analytics
Jul
23
Postat onsdag den 23/07/2008, 3:18

Jag har nyss läst ut boken Isprinsessan av Camilla Läckberg. Den var riktigt bra och spännande så det har blivit att jag har legat och läst den länge på nätterna, det var ju så svårt att sluta!

Författaren Erica Falck återvänder till sin barndomsidyll Fjällbacka för att skriva. Men livet i det lilla samhället skakas om när hennes barndomsvän Alexandra hittas död med uppskurna handleder. Till en början pekar allt mot självmord, men obduktionen visar att Alexandra blev mördad. Tillsammans med polisen Patrik Hedström dras Erica in i det tragiska fallet och snart står det klart att mordgåtans lösning finns att söka i Ericas egen barndom. Alexandra verkar ha burit på en mörk hemlighet, som någon är beredd att göra vad som helst för att bevara. (från Ginza.se)

Det är dessutom en serie så jag har 5 till böcker att läsa! :D

Sen såg jag filmen som har gjort efter den här boken idag också. Den var däremot helt värdelös. De har valt helt fel skådespelare till rollerna och filmen kändes helt amatörmässig. Den får typ… 1 av 10 i betyg, så dålig var den.

Kommentarer

hydra den 23 juli, 2008, 17:06

den där viqtory asså


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: