web analytics
Aug
18
Postat måndag den 18/08/2008, 0:59

Nu är det slut på semestern! Nu, efter en månad och tre veckor är jag nu tillbaka i Örebro. Blommorna har överlevt och lägenheten är fin. Dock hade någon fjantig student slängt runt på mina cyklar på gården… oskadda tror jag, men ändå. Varför kan inte folk låta saker som inte är deras vara ifred?

Ska uppdatera om Gotland typ i morrn, med bilder och allt! Blev lite sent eftersom jag mellanlandade i Stockholm ett par dagar efter Gotland. Där har jag slappat och myst med Niklas, men hann även med en dag inne i Stockholm City där vi gick runt lite i affärer och i gamla stan och avslutade med att äta på Jensens Bofhus. Det var himla gott! :)

I morrn får Örebro även besök av självaste lillebror och Nathalie. De ska bo på hotell och grejer, värsta lyxen! Lär bli nått resturangbesök eller så med dem skulle jag tro… sen får vi se vad vi hittar på. :)

Gonatt!

Kommentarer

Mamma den 22 augusti, 2008, 22:30

Tack för att vi fått din gamla dataskärm som Marcus tog med sig tillbaks hem. Nu ser jag äntligen vad jag skriver.


Mamma den 22 augusti, 2008, 22:31

jag kunde ju liksom inte ta den på tåget….med byte i Gävle….


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: