web analytics
Jan
23
Postat onsdag den 23/01/2013, 23:29


Säsongsavslutningen av världens bästa feelgood serie Parenthood idag så det måste man ju såklart avnjuta tillsammans med glass. Så det blev det!

Juste, videobutiken Hemmakväll har öppnat idag och ligger typ under vår lägenhet nästan, tja inte riktigt men man måste inte gå många meter. Så vi var in där idag och checkade läget och kom ut med 2 filmer och en chipspåse. De har öppningserbjudande ända till 30/1 där en hyrfilm kostar 10kr per dygn och så kunde man även köpa begagnade hyrfilmer för 10kr så jag köpte Catch 44 med Bruce Willis och så hyrde vi en film som vi såg idag till maten. Safe hette den och med Jason Statham i huvudrollen. Trevlig action, helt klart sevärd om man gillar action.
Också chipspåsen då, även den kostade 10kr och den åt David upp på nån timme hehe. Är inte mycket för sourcream jag inte.
Så det är ju kanon med en sån butik så nära! Inte för att jag ofta brukar hyra eller köpa filmer hehe… men för det rätta priset så ;) Den här veckan lär vi ju hyra en varje dag lätt.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: